Cornuri cu nutella

Postat de eduard_09 in Dulciuri
25 Apr 2013 | 4912 vizualizari
Cornuri cu nutella

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri miere de albine
  • 1 plic drojdie uscata
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana
  • 250 ml lapte
  • nutella
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte

Mod de preparare

Cernem faina intr-un bol mai mare,adaugam drojdia dizolvata in putina apa, si lasam sa dospesca 10 min.

Intr-un ibric adaugam laptele si untul,punem pe foc pana se incalzeste putin,adaugam mierea,smantana si amestecam bine.

Pe marginea la faina adaugam sarea si incepem sa framantam adaugand treptat amestecul de lapte.

Framantam o coca elastica si nelipicioasa,acoperim si lasma la dospit pana isi dubleaza volumul,

Intidem coca intr-o foaie subtire si taiem triunghiuri.

Pe partea mai lata punem nutella si rulam.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 20-25 min,pana se rumesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella

Postat de privatelaura

Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella

Iata cum se prepara Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella: Pentru inceput, pregatim ingredientele la indemana. Untul, ouale si laptele trebuie sa fie la temperatura camerei....

Citeste continuarea

Desert croissante umplute

Postat de mirela0911

Desert croissante umplute

Se incalzeste laptele usor impreuna cu zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga drojdia, se amesteca si se lasa apoi deoparte, la loc caldut. Intr-un bol se cerne faina, se pune sarea apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2013, 09:43
la 25.04.2013, 09:53
excelente
la 25.04.2013, 10:01
la 25.04.2013, 10:48
delicioase
la 25.04.2013, 11:11
Ce frumuseţi!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking