Coronita de post cu cacao si aroma de portocale

Postat de Elena_Daria in Prajituri
28 Noi 2012 | 8319 vizualizari
Coronita de post cu cacao si aroma de portocale

By Miha!:-*>:D

Ingrediente

  • 2 cani faina
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • putin sofran

Mod de preparare

Intr-un vas punem zaharul, zaharul vanilat, uleiul, un praf de sare si mixam pana se topeste zaharul.

Adaugam apoi apa minerala.

Faina cernuta o amestecam cu praful de copt, si o adaugam peste compozitia lichida impreuna cu esenta de portocale si sofranul.

Intr-un bol punem 5 linguri din compozitia alba, adaugam cacaoa si omogenizam.

Tapetam o tava de guguluf/de chec cu ulei , si turnam jumatate din compozitia alba, apoi compozitia de cacao, iar deaupra cealalta jumatate din compozitia alba.

Dam tava la cuptorul preincalzit, si lasam pana se rumeneste usor deasupra si trece testul scobitorii.

E cel mai grozav, delicios si parfumat chec de post pe care l-am mancat!

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de post cu cacao si aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (62)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert portughez- Pasteis de nata

Postat de Oana

Desert portughez- Pasteis de nata

Se incalzeste mai intai cuptorul la 250 de grade C. Se pune smantana intr-o craticioara si se pune pe foc mic sa se incalzeasca. Se adauga batonul de scortisoara si coaja rasa de lamaie. Cand...

Citeste continuarea

Desert prajitura Figaro

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura Figaro

Am folosit o tava tapetata cu hartie de copt cu dimensiunile de 36/25 cm. Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile impreuna cu margarina la temperatura camerei, zaharul si zaharul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2012, 23:36
la 28.11.2012, 23:37
buuuuun tare
la 28.11.2012, 23:38
Dana
la 28.11.2012, 23:39
Timea
la 28.11.2012, 23:44
delicios

Vezi toate comentariile (62)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking