Ingrediente
Pentru aluat:
- 2 oua
- 700 gr.faina (am folosit faina neagra in amestec cu faina neagra)
- 250 gr.margarina topita
- 150 ml lapte caldut
- 1 cub de drojdie
- o lingurita de zahar
- sare dupa gust
Pentru umplutura:
- 1_ 500 gr.carne tocata+ 2 oua+ condimente
- 2_ un borcan de zacusca+ cascaval ras (100gr)+1 ou
Mod de preparare
Pentru ca ai mei copii sunt vegetarieni convinsi, am facut una pentru ei si una pentru noi, cei necertati cu carnea.
Asadar, aluatul se prepara din ingredientele enumerate mai sus. Ajunge pentru doua coronite. Am impartit respectivul aluat in doua, l-am intins pe masa de lucru si pe dosul unor tavi de tarta am purces la asamblarea coronitelor.
Ca sa nu mai lungesc vorba, urmarind imaginile va dati seama cat de simplu se realizeaza modelul de coronita care pe langa faptul ca e un aperitiv deosebit, incanta si privirea...
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coronite la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|