Costita cu legume gratinate

Postat de adasev12 in Mancaruri cu carne
29 Ian 2012 | 4134 vizualizari
Costita cu legume gratinate

o cina usurica si buna...cu costita prajita si legume asortate...un mix de culoare si vitamine

Ingrediente

  • 4 costite mai mari
  • 500 g mix de legume semipreparate( cartofi, fasole verde si morcovi baby)- eu le-am cumparat gata preparate dar  se pot face usor si acasa)
  • putin ulei de masline
  • condimente pt carne de porc
  • 2 catei de usturoi
  • o lg-ita miere
  • cateva boabe de piper
  • un pic de rozmarin
  • sare
  • patrunjel verde
  • vegeta
  • salata verde pt decor si garnitura

Mod de preparare

Costitele se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare, boabe de piper si o ramurica mica de rozmarin.

Se fierb cam pe trei sferturi; se scot apoi intr-o strecuratoare si se lasa un pic sa se raceasca.

Se scot apoi oasele, cele tari...ca sa se poata taia eventual mai mic, daca sunt prea mari, cum au fost ale mele.

Intr-un bol se pune o lg de ulei de masline , mierea si jum de lg-ita de condimente pt carne, se amesteca bine si se ung costitele cu acest amestec.

Se incinge ulei intr-o tigaie si se pun  costitele sa se rumeneasca , pe toate partile.

Se adauga si usturoiul taiat feliute.

Se mai pune o lg de supa de carne sau apa, ca sa nu se arda.

Dupa ce s-au rumenit costitele se adauga si legumele fierte, se mai pune putina vegeta si sare daca mai e necesar, o lg de supa de carne sau apa cat sa nu se prinda de fundul tigaii si se acopera cu capac  , se lasa vreo 5 min.

Se imparte apoi mancarica in farfurii, se asorteaza cu niste salata verde si se serveste cald si cu mare pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita cu legume gratinate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitele de pui cu cascaval

Postat de sufletista

Snitele de pui cu cascaval

Pieptul de pui il taiem felii, batem feliile, le condimentam cu sare si piper pe ambele parti. Intr-un bol, batem ouale cu sare, piper dupa gust, usturoiul pisat, adaugam smantana si cascavalul...

Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Postat de licurici_lra

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Fasolea se lasa o noapte la inmuiat. A doua zi se fierbe. Eu am fiert-o in oala sub presiune, 45 min. Ciolanul l-am fiert separat, 30 min si am aruncat apa. Am desfacut carnea dupa os si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2012, 21:45
la 29.01.2012, 21:45
bunaciune curata.
la 29.01.2012, 21:47
daaaa
la 29.01.2012, 21:47
daca am baut vin pot sa servesc si cina
la 29.01.2012, 22:35
buna rau

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking