Fasole boabe cu carnaciori - Multicooker

Postat de timea in Mancaruri cu carne
21 Mai 2014 | 8023 vizualizari
Fasole boabe cu carnaciori - Multicooker

Mancarea aceasta face parte din mancarurile gatite rapid cand ajung acasa de la munca. Weekendul e dedicat mancarurilor mai complicate iar in cursul saptamanii, fiind mai mereu in criza de timp, pregatesc de obicei ceva ce nu necesita mult timp de pregatire si preparare.

Ingrediente

  • 2 cutii boabe de fasole rosie
  • 1 ceapa galbena
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei galben
  • 6-7 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 300 gr carnaciori subtiri din carne de vita cu porc
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 cana apa
  • sare si piper

Mod de preparare

Punem la calit in putin ulei ceapa curatata si spalata si taiata marunt impreuna cu ardeiul taiat cubulete. Folosim functia "Fry" a aparatului pe 10 minute.

Adaugam carnaciorii taiati bucatele si amestecam pana se calesc si acestia.

Boabele de fasole spalate bine inainte (eu le pun intr-o sita si le tin sub apa rece pana se spala bine de apa in care a fost conservata) le punem in vas, apoi adaugam pasta de rosii putina sare si un pic de piper, o jumatate de cana de apa si acoperim pornind functia Stew de la aparat pe 30 de minute.

Daca facem pe aragaz acoperim vasul in care gatim cu un capac si lasam sa fiarba 20-25 de minute.

Puteti vedea si din poza de mai jos care sunt pasii, desi e cat se poate de simplu de gatit aceasta mancare fie ca o faceti intr-un vas pe aragaz fie folositi un aparat de gatit.

Si cam asta a fost tot, in maxim 40 de minute de cand ne-am apucat sa pregatim ingredientele avem o mancare delicioasa si consistenta.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole boabe cu carnaciori - Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Sarmalute in frunza de stevie

Postat de panacris

Sarmalute in frunza de stevie

Carnea de porc și cea de vită, se taie în bucăți potrivite și se macină la mașina de tocat carne. Orezul se spăla în mai multe ape apoi se scurge. Ceapa se curată și se...

Citeste continuarea

Rogan Josh – miel in stil indian

Postat de Ina

Rogan Josh – miel in stil indian

Pulpa de miel se taie in bucati potrivite. Amestecam usturoiul feliat cu ghimbirul şi cu o lingură de apă obtinand o pastă fină. Încingem uleiul într-o tigaie mare ( eu am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2014, 19:10
la 21.05.2014, 19:20
Belea e cucul asta,umbla asa liber...
la 21.05.2014, 19:21
Motan ;
Cleme sincer imi place ca bag acolo tot si se fac toate super ok. Mai ales ca sunt mereu in criza de timp .
la 21.05.2014, 19:23
la 21.05.2014, 20:19
Super!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking