Costita de purcel la tigaie

Postat de mihaelar63 in Porc
14 Iul 2017 | 3746 vizualizari
Costita de purcel la tigaie

  Pe caldura aceasta, gatitul la cuptor nu este cea mai buna optiune, asa ca ne indreptam atentia catre tigaie. Cum sunt mare gurmanda, am tot felul de condimente si mix-uri de condimente. Bineinteles ca toate naturale, la achizitie citesc cu mare atentie eticheta.  Cu aceasta ocazie, am folosit un mix oriental -turcesc. Pe borcanel scrie ca este pentru carne tocata. Garantez ca merge grozav si la costita de purcel.

Ingrediente

  • 1 kg costita de purcel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta ardei kapia cu telina [productie proprie]
  • 1 lingura mix condimente [ boia, piper negru, chimion, marar, cuisoare ]
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

  1. Carnea de purcel se spala bine si se portioneaza.
  2. O bucata de costita trebuie sa fie cam de marimea unei jumatati de palma mai mari.
  3. Se curata ceapa si se spala. Tocati ceapa marunt.
  4. Intr-o tigaie incapatoare, tip wok, se pune carnea la fiert cu 2 cani de apa.
  5. Sarati si condimentati cu mixul de condimente.
  6. Adaugati pasta de ardei si ceapa tocata.
  7. Fierbeti la foc potrivit sub capac, pana apa incepe sa scada.
  8. Testati daca carnea este fiarta. Carnea trebuie sa fie moale si furculita sa intre usor in ea.
  9. Lasati carnea sa se prajeasca usor pana capata o frumoasa culoare rosiatica .
  10. Nu este nevoie sa adaugati ulei, costita de purcel va elibera grasime suficienta.
  11. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  12. Serviti costita de purcel calda cu patrunjel verde presarat si insotita de muraturi sau salata preferata.

                Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de purcel la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Sarmale in foi de varza acra cu afumatura

Postat de Corina33

Sarmale in foi de varza acra cu afumatura

Se spala varza din mai multe ape, se desprind frunzele de pe cotor si se curata de nervuri. Cele mai micute se taie fasii si se pun intr-o oala mare in care vom fierbe sarmalele. Sunca afumata se...

Citeste continuarea

Varza acra cu urechi de porc la cuptor

Postat de autodiag

Varza acra cu urechi de porc la cuptor

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnea se spala si se taie bucati mari. Varza se spala si se toaca, pastrand 3-4 frunze mari. Intr-o tava unsa cu ulei se pune jumatate din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2017, 11:42
buna buna
la 14.07.2017, 11:42
Avem costitaaa , cine doreste , cine pofteste !!!!
la 14.07.2017, 12:10
Waw! Ce bune și bine arată! Cred că și condimentele au avut o influență masivă asupra gustului preparatului, dar și sosul de ardei (ai rețeta?)!
la 14.07.2017, 12:15
Uite aici Miki : https://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-kapia-cu-telina-65780.html .
Vezi ca postez si pe pagina ta . Ai vazut link-ul cu terariumul ?
la 14.07.2017, 12:23
Eu vreau! Cred că este fenomenală!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking