Sarmalute cu afumatura
Postat de Dya
Ceapa tocata, se caleste in cateva linguri cu ulei. Cand ceapa devine translucida, potrivim de gust cu sare si piper, adaugam sucul de rosii/bulionul, orezul, cele 2 oua si verdeata...
Citeste continuareaPe caldura aceasta, gatitul la cuptor nu este cea mai buna optiune, asa ca ne indreptam atentia catre tigaie. Cum sunt mare gurmanda, am tot felul de condimente si mix-uri de condimente. Bineinteles ca toate naturale, la achizitie citesc cu mare atentie eticheta. Cu aceasta ocazie, am folosit un mix oriental -turcesc. Pe borcanel scrie ca este pentru carne tocata. Garantez ca merge grozav si la costita de purcel.
Ingrediente
Mod de preparare
Pofta buna !!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de purcel la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|
Postat de Dya
Ceapa tocata, se caleste in cateva linguri cu ulei. Cand ceapa devine translucida, potrivim de gust cu sare si piper, adaugam sucul de rosii/bulionul, orezul, cele 2 oua si verdeata...
Citeste continuareaPostat de caroline
Carnea taiata in bucati mai mici , o spalam si o punem intr-o tigaie antiaderenta cu 1-2 linguri de ulei.Lasam la foc iute pana ce carnea se rumeneste pe toate partile dupa care adaugam ulei si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|