Costite de miel cu leurda si ceapa verde

Postat de mihaelar63 in Oaie
17 Apr 2020 | 2250 vizualizari
Costite de miel cu leurda si ceapa verde

 Costitele de miel proaspete nu au necesitat o preparare prea sofisticata. Calitatea si prospetimea carnii suplinesc un proces de gatire complicat.

Ingrediente

  • 1 kg costite miel
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 cepe verzi
  • 1 legatura mica de leurda
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

  1. Costitele de miel se  curata cu atentie , se portioneaza si se spala .
  2. Lasati costitele sa se zvante sau le uscati cu un servet .
  3. Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul de masline si se infierbanta .
  4. Puneti costitele la prajit cu partea grasa -carnoasa in jos .Sarati si piparati.
  5. Dupa ce se rumenesc bine se intorc .Operatiunea se poate repeta pana veti fi multumiti de rezultat .
  6. Se taie o ceapa si leurda marunt si se pune in tigaie .
  7. Adugati si un pahar de apa .Puneti capac si lasati sa se infuzeze carnea cu verdeata .
  8. Cand apa s-a evaporat se lasa din nou sa se rumeneasca carnea .
  9. Serviti costitele  de miel ,calde insotite de salata si/sau garnitura preferata .

                                      Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de miel cu leurda si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Coronita de miel umpluta cu drob

Postat de Sidy

Coronita de miel umpluta cu drob

Costitele de miel se tin la marinat intr-un bait facut din vin, ulei, usturoi,cimbru, rozmarin, leurda, ceapa, sare si piper cam 4-5 ore( la rece) Dim maruntaiele de miel( mai putin ficatul)...

Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta a la Radu Anton

Postat de Sylvia

Ciorba de miel reteta a la Radu Anton

 Preparare :  Spalam si pregatim bucatile de carne . Dupa aceae spalam si curatam zarzavatul . Eu le-am maruntit  cubulete iar telina si pastranacul le-am facut cu robotul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.04.2020, 00:16
la 17.04.2020, 00:17
la 17.04.2020, 06:41
Arata bine, dar zic pas!
la 17.04.2020, 07:48
Foarte bune, mai ales că cine știe când voi mai face așa ceva...
la 17.04.2020, 08:56

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking