Costite marinate la gratar

Postat de novembber in Porc
9 Dec 2010 | 7852 vizualizari
Costite marinate la gratar

Imi era pofta de mult de costite in stil texan marinate in sosurile lor iuti si apoi rumenite pe gratar asa ca mi-am luat inima in dinti si le-am facut. Au iesit bune, destul de aromate de la marinata, un pic cam grase, dar am ocolit grasimea cu succes si le-am rontait bine :)

Ingrediente

  • 500g costita de porc (4 au fost in caserola)
  • marinata:
  • o lingura miere
  • o lingurita zahar
  • o lingura otet balsamic
  • 3 linguri ketchup
  • o lingura vin rosu
  • o lingurita sos Worcestershire
  • un catel de usturoi
  • o lingurita condimente Provence
  • o lingurita curry
  • 1/2 lingurita chilli
  • 2 linguri apa
  • sare si piper

Mod de preparare

   Ingredientele de marinata se amesteca bine si cu pasta obtinuta se freaca costitele. Se pun intr-un vas acoperit la frigider si se lasa de pe o zi pe alta.

   Cand sunt gata marinate si foamea e mare se pun pe gratar si se lasa la fript.

   Se mananca cu mana. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite marinate la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Postat de CameliaComan

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale. Curatam cele 2 cepe iar apoi le tocam marunt.  Intr-un vas punem carnea de porc. Adaugam ceapa tocata marunt, orezul, 1 lingurita de...

Citeste continuarea

Pulpă de porc cu ciuperci și praz

Postat de panacris

Pulpă de porc cu ciuperci și praz

Pulpa de porc se fasonează ca să iasă un dreptunghi, ce se poate rula, apoi se asezonează de sare, piper și se pune la rece, cca. 15 minute. Între timp se curăță prazul, ciupercile,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2010, 11:15
arata bune rau
la 09.12.2010, 11:16
parca eu as fi scris ,,prezentarea '' .Imi place si marinata .Bine aI venit !!!
la 09.12.2010, 11:16
wow... arată super
la 09.12.2010, 11:26
vreau si eu vreo 2
la 09.12.2010, 11:37
buneee

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking