Cosulete cu ciuperci

Postat de miha in Aperitive / Garnituri
20 Mai 2010 | 4217 vizualizari
Cosulete cu ciuperci

Ingrediente

  • portocale
  • ciuperci
  • cascaval
  • sunca de pui
  • telemea
  • sare si piper

Mod de preparare

Portocalele se taie in jumatate si se scobesc de miez. Ciupercile se taie felii si se pun in cosuletele obtinute, alaturi de fasiute de sunca si cateva bucatele de telemea. Se presara cu piper, apoi se acopera cu cascava ras pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu pana se topeste cascavalul si se aureste.

Foarte bune si aromate.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciuuuuu!!!

4 pere

citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciuuuuu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci

Postat de Ina

Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci

Cele 6 cosulete pentru tarte le pregatim cum am explicat  aici . Pasta de ciuperci: Punem ingredientele intr-un blender si pasam pentru a obtine o pasta omogena . Cu ajutorul unui...

Citeste continuarea

Cosulete cu salata cu ciuperci

Postat de medioto59

Cosulete cu salata cu ciuperci

Fierbem ciupercile in apa cu sare atata cat sa se inmoaie usor. Le scurgem de apa si le lasam sa se racoreasca. Jumatate din cantitate o taiem marunt (cubulete sau fasii) ,restul le lasam ca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.05.2010, 00:37
foarte interesant...si arata extraordinar!
la 20.05.2010, 00:46
la 20.05.2010, 06:26
interesante miha, dar se mananca si coaja de portocala, nu e amara? arata demential, la inceput am zis ca sunt mini tarte dar abia cand am citit ingredientele m-am trezit la realitate
la 20.05.2010, 09:25
Arata grozav dar nu-i asa ca mananci numai umplutura ?
la 20.05.2010, 09:50
Dana, coaja nu se mananca, doar umplutura, care de la portocala capata o aroma deosebita.

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking