Cosulete cu crema de branza

Postat de timea in Aperitive / Garnituri
12 Ian 2013 | 4144 vizualizari
Cosulete cu crema de branza

Inca o idee buna pentru aperitive facute din foietaj.

Ingrediente

  • 400 gr foietaj
  • 6-7 lingurite crema fina de branza
  • 3 lingurite smantana grasa
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
  • patrunjel uscat
  • galbenus de ou
  • seminte de susan

Mod de preparare

Intidem foaia decongelata pe o masa de lucru tapetata cu faina.

Cu o forma rotunda decupam cercuri de 4-5 cm diametru.

Jumatate din cercuri le decupam in mijloc cu o forma mai mica.

Ungem cercurile pline cu galbenus de ou si asezam peste ele cate un cerc decupat.

Ungem marginea cercului decupat cu galbenus de ou si presaram seminte de susan.

Asezam formele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se renumesc usor deasupra.

Scoatem din cuptor si lasam la racit.

Intr-un bol amestecam bine crema de branza cu smantana si cu condimentele.

Cu un pos umplem fiecare cosulet cu aceasta crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Inghetata de cafea

Postat de rocsi_1612

Inghetata de cafea

Topiti ciocolata pe baie de aburi, apoi o lasati sa se tempereze putin. Smanatana pentru frisca rece, o mixati putin, dar nu de tot. Adaugati zaharul vanilat, zaharul pudra, ness-ul, crema de...

Citeste continuarea

Cosulete cu cirese și crema de branza

Postat de panacris

Cosulete cu cirese și crema de branza

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat în frigider. Se întinde pe planșeta de lucru presarată cu făina, se taie cu rola de prăjituri sau cuțitul în dreptunghiuri, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2013, 14:24
Amm venit că la tort am mai întârziat un pic
la 12.01.2013, 14:25
Padre ) bine ai venit
la 12.01.2013, 14:31
YAMMY
la 12.01.2013, 14:32
Mm... ce bunatati ai facut iar..
la 12.01.2013, 14:34
practice si gustoase

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking