Coşulete cu piure şi caşcaval ın sos picant

Postat de kukibella in Oaie
22 Feb 2012 | 5768 vizualizari
Coşulete cu piure şi caşcaval ın sos picant

Ingrediente

  • ptr.coşulete:
  • 700 gr.carne tocata de miel
  • un cartof şi jumatate(fierti şi dati prin razatoare)
  • un ou
  • galbenuşul de la un ou
  • sare,piper negru proaspat macinat,cimbru,rozmarin,fulgi de ardei iute
  • 2-3 ling.pesmet
  • ulei de masline
  • 2 cepe date prin razatoare
  • ptr.sos
  • 350 roşii tocate
  • 1 ling.bulion de ardei picant
  • ulei de masline
  • sare
  • 1/2 pahar apa
  • 2-3 catei de usturoi
  • caşcaval ras
  • 4 cartofi
  • unt
  • lapte ,sare

 

Mod de preparare

se amesteca ingredientele ptr.coşulete.se lasa sa se odihneasca compozitia aprox.30 min.

se unge o tava cu ulei de masline.

se formeaza coşuletele cu mana umeda  se ung cu albuşul de ou ramas şi ulei de masline.

se ajeaza ın tava şi se dau la cuptorul pre-ıncalzit la 175 de grade ptr.30-35 min.

ıntr-o tava calim usturoiul adaugam bulionul iar dupa aprox.7 min.roşiile tocate şi apa daca mai este novoie.

lasam sa fiarba la foc mic aprox.15 min.

preparam un piure de cartofi putin mai tare.

scoatem coşuletele din cuptor.daca este nevoie le transferam ın alta tava.

le umplem cu cate o lingurita de sos de roşii.

restul sosului ıl ımpraştiam ın tava.

continuam umplerea coşuletelor cu piureul de cartofi şi presaram caşcavalul ras.

dam tava la cuptor ptr.ınca aprox.20 min. la 170 de grade (depinde de cuptor)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coşulete cu piure şi caşcaval ın sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gulas de oaie cu fasole boabe

Postat de mihaelar63

Gulas de oaie cu fasole boabe

Carnea de oaie se curata de pelite se portioneaza in bucati de marime potrivita - cat intra intr-o lingura. Puneti carnea  la fiert 15 minute in apa cu sare, otet si foaie de...

Citeste continuarea

Pulpa de miel fiarta in vin pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de gaby_d

Pulpa de miel fiarta in vin pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Am incercat 4 variante de marinare a mielului - in vin alb, rosu, bere si lamaie. Preferata mea a fost berea ;). A iesit cea mai grozava carnita, desi absolut toate 5 retete cu miel au fost...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2012, 21:52
interesante cosuletele papa bun
la 22.02.2012, 22:21
faine cosuletele
la 22.02.2012, 22:35
foarte frumoase
la 22.02.2012, 23:57
mmmm ce bine arata imi place carnea de miel
la 23.02.2012, 01:26
Kuki

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking