Ingrediente
- 1 pasta sfoglia dreptunghiulara( foaie de foietaj)
- 4-5 masline (fara samburi)
- 3 rosioare ciresele
- o jumate ardei gras
- o jumate castravecior verde
- o jumate salata verde
- 4-5 mozzarelini
- 70 g. ton ( conserve )
- ulei de masline
- sare
- zeama de lamaie
Mod de preparare
Incepem sa facem cosuletele. Intindem pasta sfoglia iar cu un cutit de patiserie taiem fasii de 1 centimetru latime. Intr-o tava pentru briose incepem sa formam cosuletele. Asezam o fasie sa formeze partea de sus a cosuletului , dupa care incepem sa asezam dintr-o parte in alta fasii in asa el incat formam forma cosuletului, lipim capetele de fasii de partea de sus, ungem cu un pic de ulei si le coacem la foc rapid .
Salata spalam legumele , le taiem si le asezam intr-un bol , adaugam si restul ingedientelor . dupa gust adaugam ulei, sare si zeama de lmaie , amestecam bine pentru a se incorpora toate ingredientele.
Cand cosuletele sant coapte le asezam pe un platou si le ornam cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu salata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|