Cosulete umplute cu soia Inedit si legume

Postat de Bunica in Mancaruri de post
25 Apr 2013 | 3294 vizualizari
Cosulete umplute cu soia Inedit si legume

Cosuletele cu soia Inedit si legume au iesit o bunatate!

Ingrediente

Cosulete:

  • 300 g. faina
  • 200 ml. apa calda
  • o lingurita drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei de masline

Umplutura:

  • 100 g. soia Inedit granule
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 3 ciuperci
  • 1/2 radacina patrunjel
  • sare
  • piper
  • o legatura marar verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 linguri suc de rosii cu gogosar
  • 1 lingura ulei pentru uns formele

Mod de preparare

Intai ne ocupam de aluatul pentru cosulete.

Din faina ,apa calda,drojdie,ulei,sare,zahar farmantam un aluat.

Aluatul este elastic si nu foarte tare.

Il lacoperim cu un prosop si il lasam la dospit jumatate de ora.

Umpultura:

Punem soia intr-un castron si peste ea turnam apa fiarta.

O lasam la umflat cam 15 minute.

O punem la scurs intr-o strecuratoare.

cand este scursa bine o mai stoarcem putin si o lasam in castron.

Ceapa spalata si curatata de radacina si frunzele uscate se toaca marunt .O punem la calit intr-o tigaie in care am pus uleiul la incalzit.

Celelalt legume le curatam si le tocam in blender.Le-am pus in urmatoarea ordine:ciuperci,morcov,teleina si radacina de patrunjel.

Dupa cateva minute( 10 minute) se adauga soia.

Lasam la calit inca 10-15 minute ,adaugam sucul de rosii si ma tinem pe foc 5 minute.

Stingem focul potrivim de sare si piper,apoi adaugam mararul tocat marunt.

Cat se raceste umplutura pregatim formele.

Ungem formele cu ulei.

Aluatul il impartim in 4.

Luam o parte si o intindem cu mana pe suprafata de lucru, pe care am uns-o cu ulei.

Fiecare forma este imbracata in aluat. punem umplutura si tragem marginile aluatului peste umplutura.

Se baga formele in cuptorul incins la 170 grade pentru 40-45 minute.

Se servesc cu salata verde sua muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete umplute cu soia Inedit si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cozonac de post cu rahat si merisoare uscate

Postat de Valclaudia

Cozonac de post cu rahat si merisoare uscate

Faina cernuta se aseaza intr-un castron mare. Formam o groapa la mijloc in care drobim drojdia intre degete, presaram sarea de Himalaya si adaugam 1 lingura de zahar. Turnam apa calduta...

Citeste continuarea

Pilaf sarbesc

Postat de Ela68

Pilaf sarbesc

Se toaca ceapa si se pune la calit in putin ulei impreuna cu Mirodenia. Morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mari si se adauga peste ceapa. Dovlecelul se taie cubulete, iar areiul gras...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2013, 21:41
Bune si foarte dragute!
la 25.04.2013, 21:44
Astazi toata ziua am smotruit si am zis sa termin ziua tot prin munca
la 25.04.2013, 21:49
ce fain arata
la 25.04.2013, 21:49
si eu vreau
la 25.04.2013, 22:01
frumoase

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking