Cotlet cu os, pe pat de legume

Postat de monicamarton in Porc
9 Sep 2015 | 2373 vizualizari
Cotlet cu os, pe pat de legume

Ingrediente

  • Pentru două porţii:
  • · 400 de grame de cotlet de porc, cu os
  • · o ceapă mare
  • · 4 roşii mari, coapte şi zemoase
  • · un ardei capia
  • · un ardei iute, mic
  • · 2 morcovi
  • · o jumătate de legătură de mărar verde
  • · o jumătate de linguriţă de piper roşu
  • · un vârf de cuţit de turmeric
  • · un vârf de cuţit de nucşoară
  • · o linguriţă de sare

Mod de preparare

Tăiaţi carnea de porc în două bucăţi a câte 200 de grame fiecare.

Curăţati, spălaţi şi tocaţi grosier ceapa şi morcovii; spălaţi ardeii, roşiile şi mărarul. Eliminaţi cotorul din ardei şi îi tăiaţi fidelută; tocaţi roşiile pe care le decojiţi şi tăiaţi cubuleţe.

Puneţi toate legumele tocate (ceapa, ardeiul capia, ardeiul iute, roşiile, morcovii) într-o cratiţă la foc mic, amestecaţi un minut până legumele încep să lase zeamă, apoi adăugaţi carnea de porc şi sarea. Lăsaţi carnea să fiarbă, la foc mic, acoperită cu un capac, în acest suc de legume, aproximativ 40 de minute, amestecând periodic.

După 40 de minute, adăugaţi piper, turmeric, nucşoară şi amestecaţi toate ingredientele.

 Lăsaţi compoziţia încă trei minute să povestească cu condimentele şi apoi opriţi focul şi adăugaţi mărarul tocat.

 

Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu os, pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (0)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Picior de porc cu sos de hrean si smantana

Postat de rocsi_1612

Picior de porc cu sos de hrean si smantana

Spalam putin piciorul de porc. Intr-un vas mai larg punem vinul, sare, putin piper macinat, 1 lingurita boia de ardei dulce, cimbrul uscat si le amestecam bine. Punem piciorul in acest...

Citeste continuarea

Snitele pufoase cu usturoi

Postat de mihaelar63

Snitele pufoase cu usturoi

 Pulpa de porc se taie felii si se bate cu batatorul de snitele .   Bucatile de carne se presara pe ambele parti cu usturoi granulat .   In acelasi timp le...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking