Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles

Postat de mihaelar63 in Porc
1 Feb 2010 | 6650 vizualizari
Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles

daca mi-am luat cimbrisor , trebuie sa fac ceva cu el !!!

Ingrediente

  • 1 buc cotlet porc [aprox.1.2 kg]
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mic
  • 1 lingura pasta rosii
  • 1 lingura faina alba
  • 3 linguri smantana
  • cimbrisor verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml ulei
  •  400gr varza de bruxelles[ congelata]

Mod de preparare

  1. cotletul se spala si se impaneaza cu felii de morcov . se prajeste bine in ulei pe toate partile , pana face crusta ,
  2. se adauga ceapa , usturoiul , ardeiul si restul de morcov si se prajesc impreuna . se pune si pasta de rosii , boiaua , si faina , se prajesc cam 1 min si se complecteaza cu apa sa acopere carnea.
  3. se fierbe la foc mic cam 40 min.din cand in cand amestecati si puneti putina apa daca e necesar .
  4. verificati daca carnea e fiarta si adaugati varzutele, piperul . cimbrisorul si smantana .
  5. serviti cu garnitura de orez sau cartofi piure .
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftele din carne de porc invelite in bacon

Postat de Pungasa_Rogue

Chiftele din carne de porc invelite in bacon

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Usturoiul se curata de foi, se spala si se preseaza. Painea se inmoaie in apa si se stoarce. Ceapa, usturoiul si painea se dau prin robotul...

Citeste continuarea

Mancare de fasole cu pastrama de porc afumata

Postat de Pungasa_Rogue

Mancare de fasole cu pastrama de porc afumata

Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in 2-3 ape si se pune la fiert. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se ia de pe foc si se acopera cu un capac. Carnea se feliaza si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2010, 00:11
Te asteptam la cotitura Ma si miram ca n-ai facut tu ceva bun Chiar m-am uitat ieri in Carrefour dupa varza din asta congelata si nu am gasit cica avea prospata, dar era asa ofilita
la 02.02.2010, 00:21
, am incarcat foarte greu imaginile , vorba lui Andrei ,, merge netu' ca fanu' ''. si aici tot asa varza proaspata este foarte ,, obosita ''
daca crezi ca merge alta imagine mai bine ca principala sa ma atentionezi .
la 03.02.2010, 22:02
lasa-ma mai incet cu bunatatile .caci nu rezist si permanent incerc!
la 03.02.2010, 22:55
ca bine zici teo si eu sunt o victima pe altarul bucatariei [ aici ar trebui sa existe emoticoane cu niste baloane ce se tot umfla]
oricum in seara asta am savarsit un sacrilegiu , am mancat cartofi prajiti cu mujdei si drept salata : o bere .

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking