Cotlet de porc cu sos de ciuperci

Postat de Roda in Porc
6 Mai 2009 | 9960 vizualizari
Cotlet de porc cu sos de ciuperci

Am gatit astazi acest preparat, folosind o reteta adusa recent din Anglia. Este simplu de bucatarit si deosebit de gustos.

Ingrediente

  • ½ lingura boia de ardei
  • ½ lingura usturoi pudra
  • ¼ lingura busuioc uscat sau cimbru uscat,
  • 4 cotlete de porc dezosate
  • 1 lingura ulei
  • sare,
  • piper
  • 1 ceapa feliata
  • 1 pachet supa –crema de ciuperci (din comert)
  • ½ cana lapte

Mod de preparare

1.Se freaca cotletele de porc  cu un  amestec facut din boia de ardei, sare, piper, usturoi pudra si busuioc uscat, apoi se frig in ulei fierbinte cca. 10 minute pana se rumenesc. Se adauga ceapa si se continua frigerea pana si ceapa se inmoaie. Se adauga laptele amestecat in prealabil cu continutul pachetului de supa –crema de ciuperci  si se lasa 2-3 minute sa fiarba.

2.Cotletele se iau de pe foc si se servesc cu garnitura de orez fiert, mazare verde sau morcovi sotati si un vin alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor

Postat de mirela0911

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor Se spala cotletul, se sterge cu prosoape de hartie si se taie felii potrivit de groase. Se condimenteaza cu sare si piper. ...

Citeste continuarea

Escalop de porc cu ciuperci

Postat de oanapl

Escalop de porc cu ciuperci

Se spală carnea apoi se taie în felii și se bat ușor cu ciocanul. Se condimentează cu sare și piper pe ambele părți. Se pune uleiul la încins. Se trec bucățile de carne prin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2009, 18:37
Voi face si eu asemenea cotlete.Pana atunci salivez....
la 11.05.2011, 21:09
la 22.12.2019, 22:27
la 18.06.2021, 12:44

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking