Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza

Postat de papabundetot in Porc
11 Iul 2013 | 3120 vizualizari
Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza

Mamaliga asta cine a inventat-o sa ii dea Dumnezeu sanatate! Mie imi place tare mult si as manca-o cu aproape orice,in diverse combinatii. Pentru ca pregatisem cotlet de porc dezosat dar nu stiam (ca de obicei) ce anume vreau sa fac cu el,mi-a venit o pofta de mamaliga si ma gandeam ca as putea incorpora in meniul cu cotlet o mamaliga buna cu ceva branzica,mai ales ca fiind pentru masa de seara ne scutea si de a manca paine ceea ce mi se parea chiar un plus.

Ingrediente

  • Am folosit:
  • 7 felii de cotlet de porc fara os
  • sos teriyaki
  • sos soia,
  • curry
  • piper negru
  • unt,
  • ulei,
  • vin rosu
  • faina de malai ,
  • ulei de masline,
  • sare,
  • unt pentru mamaliga

Mod de preparare

Am marinat cotletele de porc cu sos soia,sos teriyaki,curry si putin vin rosu.Intre timp am pus apa la foc pentru mamaliga,careia i-am adaugat ulei de masline si putin unt pentru a o face mai…cremoasa, iar cand apa a fiert am pregatit mamaliga.

Pe un gratar de aragaz am pus si cotletele in putin unt si ulei,le-am lasat sa se faca bine pe ambele parti.

Am servit mai apoi mamaliga asezata in 2 straturi si intre ele cu putina branza de bivolita si alaturi cotletele de porc la gratar carora la sfarsit dupa ce au fost gata le-am adaugat si un praf de piper negru.

O mancare…rustica as spune dar foarte rapid de facut si deosebit de gustoasa.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Snitele in sos de ciuperci

Postat de ianculubita

Snitele in sos de ciuperci

Carnea condimentata cu sare si piper o trecem prin faina apoi o punem la prajit in tigaia cu ulei si unt, dupa care le scoatem pe o farfurie. In aceeasi grasime punem kaiserul cubulete, ceapa...

Citeste continuarea

Tocana din cotlet de porc cu cartofi noi

Postat de rocsi_1612

Tocana din cotlet de porc cu cartofi noi

Cotletul il spalam, il tamponam cu un servet de bucatarie si il taiem bucati potrivite. Ceapa o curatam, o tocam, morcovul il curatam, il taiem in doua pe lungime apoi rondele. Ardeiul kapia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2013, 10:39
Ce bunatate ne-ai adus.
la 11.07.2013, 10:40
Andreea_Caroline iti dau tacamuri? sau mananci cu mana? )
la 11.07.2013, 10:42
Mai conteaza??? )
la 11.07.2013, 10:46
la 11.07.2013, 11:03
Buuun

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking