Ingrediente
- cca 850 g cotlet de porc fara os
- condimente Kotany
- sare
- 1 capatana usturoi
- cca 100 ml ulei
- 300 ml amestec rosii cu ardei
Mod de preparare
Crestam bucata de cotlet, presaram putina sare. Punem 50 ml ulei intr-o tigaie, lasam sa se incinga si rumenim cotletul pe o parte si pe alta. Scoatem cotletul rumenit, presaram condimente peste el, apoi punem cateii de usturoi in crestaturi.
Punem 50 ml ulei in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l, asezam cotletul condimentat si impanat, adaugam 1/2 pahar cu apa, punem capacul si setam aparatul la functia higt pentru 3 ore ( sau cat stai in vizita )......Dupa 3 ore, turnam amestecul de rosii cu ardei si bagam vasul aparatului in cuptor, pentru 30 min. sa se rumeneasca putin. Se poate servi cu orice fel de garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet impanat la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|