Cotlet si muschiulet de porc umplut

Postat de diaconta in Porc
26 Dec 2010 | 20346 vizualizari
Cotlet si muschiulet de porc umplut

O idee buna de aperitiv sau de o friptura cu sos si garnitura.

Ingrediente

  • o bucata cotlet de porc( 1.200 kg)
  • o bucata muschiulet de porc
  • 500 gr carne tocata de porc
  • usturoi
  • verdeata
  • rozmarin
  • morcovi
  • 2 oua
  • sare,piper,vegeta
  • sos de soia
  • ceapa
  • telina
  • mar
  • ghimbir
  • ulei
  • vin
  • supa de legume
  • smantana

Mod de preparare

Cotletul e de preferat sa fie mai subtirel.

Cu ajutorul unui cutit se face o taietura prin mijlocul cotletului,apoi incercam sa facem un "buzunar" in care vom pune umplutura.

La fel procedam si cu muschiuletul de porc.

Se condimenteaza cotletul si muschiuletul ,se presara cu rozmarin si se lasa la rece pentru cateva ore.

Carnea tocata se condimenteaza la fel ca si compozitia pentru carnati.Se pune usturoi si piper cat sa fie suficient de condimentata.Se adauga cele doua oua batute,verdeata morcovi mici congelati.

Cu aceasta compozitie se umple cotletul si muschiuletul.Dupa aceasta operatiune acestea se prajesc putin intr-o tigaie cu ulei.Astfel porii se vor inchide si carnea va ramane mai suculenta.In cazul cotletului atat cat este posibil,carnea fiind mai seaca.

Intr-o tava se pune ulei si se face un pat din morcovi,ceapa,telina,mar si ghimbir.

Se aseaza cotletul si muschiuletul,se pune deasupra putin sos de soia.Se adauga si supa de legume.Va fi nevoie de mult lichid,deoarece cotletul va sta la cuptor cam doua ore,muschiuletul va fi gata mai repede.

Cand carnea este facuta de jumatate se adauga si vinul si doua crengute de rozmarin.

Legumele le vom folosi pentru prepararea unui sos delicios.

Legumele se paseaza in blender si se subtiaza cu putina grasime din tava si smantana pana la obtinerea consistentei dorite.

Este un sos foarte aromat care se combina foarte bine cu cotletul care este o carne mai seaca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet si muschiulet de porc umplut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (73)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ardei umpluti cu carne de porc in sos de rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Ardei umpluti cu carne de porc in sos de rosii

Ardeii se spala si li se indeparteaza coada si semintele cu ajutorul unui cutit, taind circular in jurul cozii si avand grija ca acestia sa ramana intregi. Intr-un castron se pun carnea tocata,...

Citeste continuarea

Cartofi noi, taranesti cu bacon

Postat de Bucataras

Cartofi noi, taranesti cu bacon

Pune cartofii la fiert intr-o oala cu apa. Testeaza-i din cand in cand cu furculita si ai grija sa nu ii fierbi prea tare si sa risti sa se sparga. Odata fierti, lasa-i la scurs intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.12.2010, 19:32
ce bune si bine arata
la 26.12.2010, 19:47
Ligia e putin de munca dar merita
la 26.12.2010, 19:54
la 26.12.2010, 20:00
Lili
la 26.12.2010, 20:48
mai dia iar ai facut bunatati una si una

Vezi toate comentariile (73)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking