Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford

Postat de Bucataras in Oaie
17 Apr 2011 | 5610 vizualizari
Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford

Ingrediente

  •  10 cotlete de miel , groase de cel mult 1,5 cm
  • Pentru marinada:
  • sucul de la o rosie bine coapta
  • 1 lingura de usturoi tocat (15 gr)
  • 1 lingura de ghimbir proaspat tocat
  • 1/4 cana de coriandru tocat (60 gr)
  • 1/4 cana de cidru de mere
  • 1 lingurita de mustar uscat (5 gr)
  • 3 lingurite  zahar brun (30 gr)
  • 1/2 cana de ulei de masline (125 ml)

Mod de preparare

 Puneti cotletele de miel intr-o pungamare de plastic etansa

Amestecati bine ingredientele pentru marinada intr-un vasrime medie si turnati marinada coetele de miel. Lasati l frigider timp de 6 ore

Scoateti cotletele marinate din punga si presati-le cu un prosop de hirtie, aruncati marinada care a mai ramas

Incalziti gratarul la o temperatura moderata sau la 190 C

Stropiti cotletele cu ulei si asezonati-le cu sare si piper

Lasati circa 5 minute cotletele pe gratar pe fiecare parte.

Dupa ce le-ati luat de pe gratar, puneti-le in folie de aluminiu si lasati-le sa se raceasca 5 minute inainte de a le taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpa frageda de miel la cuptor

Postat de oanapl

Pulpa frageda de miel la cuptor

Ștergi bine pulpa de miel cu șervet de hârtie și o așezi într-o tavă. Presari sare, piper și boia dulce și o freci bine. Picuri uleiul și o masezi bine. Înfoliezi tava...

Citeste continuarea

Drob de miel in foi de placinta

Postat de MotanLaOale

Drob de miel in foi de placinta

Organele de miel se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece cat sa le acopere. Se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se arunca apa cu spuma maronie formata si se clatesc si organele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.04.2011, 22:02
sefu da poza unde sa pierdut
la 17.04.2011, 22:06
pusa
la 17.04.2011, 22:07
deci ai pus-o Sefu' mai bine mai tarziu decat deloc
la 17.04.2011, 22:07
si nu scoate limba ca nu-i frumos
la 17.04.2011, 22:11
daca ai pus poza am dat si link,arata superb

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking