Cotlete de porc si cartofi trasi in unt

Postat de AnyCostescu in Porc
15 Oct 2012 | 4260 vizualizari
Cotlete de porc si cartofi trasi in unt

Ingrediente

  • 5 cartofi potriviti ca marime
  • 100 g unt
  • 2 cotlete de porc fara os
  • condimente(cimbru, rozmarin,tarhon,sare,piper, usturoi granulat)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov

Mod de preparare

Cotletele de porc se condimenteaza din belsug si se pun la frigider pt cel putin 1 ora. Dupa ce se marineaza se frig intr-o tigaie pe o parte si pe alta pana se rumenesc putin, apoi se pune ceapa taiata, morcovul si se calesc impreuna. Se pune o cescuta de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Daca mai trebuie se completeaza cu apa. In acest timp se curata cartofii se taie in patru pe lungime si se fierb.

Cand carnea e bine patrunsa se lasa sa scada toata apa pana se formeaza un sos si se da deoparte. Cartofii ii scurgem de apa si ii punem intr-o tigaie cu unt. Se pune cimbru, rozmarin, sare si usturoi granulat si se lasa cateva minute. Nu se amesteca cu spatula pt ca se sfarma toti cartofii. Cel mai bine e sa "zgaltaim" tigaia de cateva ori.

Se sevesc cu cotletele si sosul de morcov..si bineinteles cu muraturi :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc si cartofi trasi in unt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana cu carne de porc si ardei copt

Postat de Constelatialeu

Tocana cu carne de porc si ardei copt

Punem la copt ardeii, apoi curatam ceapa si o taiem marunt, rosiile le decojim si le dam pe razatoare. Carnea o taiem cubulete mici. Intr-o cratita, punem la incins uleiul si apoi bucatelele...

Citeste continuarea

Placinta cu carne de porc

Postat de oanapl

Placinta cu carne de porc

Carnea de porc se taie bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. Caşcavalul se rade pe răzătoarea mare. Ceapa se toacă mărunt şi ardeiul se taie cubulețe. Ceapa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2012, 20:42
am mancat da' mi-i foami!
la 15.10.2012, 20:45
mmmm ce pofta mi-ai facut,foarte buni
la 15.10.2012, 20:49
daaaaa
la 15.10.2012, 20:52
ce bunatate
la 15.10.2012, 20:53
Un cotlet, cativa cartofi si sunt satula

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking