Cotlete de porc tavalite prin sos de ceapa verde

Postat de ancutaCH in Mancaruri cu carne
12 Mai 2012 | 2900 vizualizari
Cotlete de porc tavalite prin sos de ceapa verde

Este o reteta care am vazut-o saptamana asta la prima tv prezentata de bucatarasii tineri de la emisiunea ”Flavours-3bucatari”... si pentru ca mi-a placut foarte mult am vrut sa vi-o prezint si voua... in cateva cuvinte reteta simpla si rapid de facut si care a iesit delicioasa si frageda si sper sa va placa si voua!

Ingrediente

  • 4 bucati de cotlete (cu/fara os sisorici)
  • 3 cepe verzi
  • 1 fir de usturoi verde
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • piper -dupa preferinta
  • sare
  • 1 rosie maricica

Mod de preparare

Cotletele se spala bine si se usuca in prosop de hartie. Se pun pe un grill/gratar bine incins sa se rumeneasca putin pe fiecare parte.

Din ceapa, usturoi , ulei, sare si piper se face un mujdei prin care se tavalesc cotletele rumenite si se pun in tava cu tot cu sosul ramas.

Peste carne se zdrobeste rosia care apoi se lasa si ea in tava.

Se da la cuptor tava neacoperita , aproximativ 30 minute - depinde cat de bine facuta o preferati.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc tavalite prin sos de ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Postat de Bucataras

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă: Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și...

Citeste continuarea

Tocana la ceaun, pe foc de lemne

Postat de Constelatialeu

Tocana la ceaun, pe foc de lemne

Mai intai pregatim ingredientele.Curatam si portionam puii familisti,in bucatele mai mici. Apoi curatam legumele, ceapa o taiem solzisori,usturoiul cu frunze cu tot il tocam marunt,ardeiul bucati...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 12.05.2012, 14:45
bun
la 12.05.2012, 15:15
la 12.05.2012, 15:42
la 12.05.2012, 15:55
bun bun
la 12.05.2012, 15:55
Mie mi place!!!!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking