Cotlete de porc tavalite prin sos de ceapa verde

Postat de ancutaCH in Mancaruri cu carne
12 Mai 2012 | 2892 vizualizari
Cotlete de porc tavalite prin sos de ceapa verde

Este o reteta care am vazut-o saptamana asta la prima tv prezentata de bucatarasii tineri de la emisiunea ”Flavours-3bucatari”... si pentru ca mi-a placut foarte mult am vrut sa vi-o prezint si voua... in cateva cuvinte reteta simpla si rapid de facut si care a iesit delicioasa si frageda si sper sa va placa si voua!

Ingrediente

  • 4 bucati de cotlete (cu/fara os sisorici)
  • 3 cepe verzi
  • 1 fir de usturoi verde
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • piper -dupa preferinta
  • sare
  • 1 rosie maricica

Mod de preparare

Cotletele se spala bine si se usuca in prosop de hartie. Se pun pe un grill/gratar bine incins sa se rumeneasca putin pe fiecare parte.

Din ceapa, usturoi , ulei, sare si piper se face un mujdei prin care se tavalesc cotletele rumenite si se pun in tava cu tot cu sosul ramas.

Peste carne se zdrobeste rosia care apoi se lasa si ea in tava.

Se da la cuptor tava neacoperita , aproximativ 30 minute - depinde cat de bine facuta o preferati.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc tavalite prin sos de ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas Zepter

Postat de camelia75

Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas Zepter

1.Spalati bine pulpele,apoi le condimentati cu sare si piper. 2.In vasul Zepter puneti uleiul de masline,apoi asezati pulpele de pui si acoperiti cu capacul.Focul sa fie mic.Cand acul...

Citeste continuarea

Piftie de pui si curcan

Postat de lucy2002

Piftie de pui si curcan

Spalam bine carnea. Adaugam apa rece peste carne cu trei degete mai mult si o punem la fiert la foc rapid. Cand incepe sa fiarba si avem spuma o indepartam din cand in cand. Adaugam legumele si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2012, 14:45
bun
la 12.05.2012, 15:15
la 12.05.2012, 15:42
la 12.05.2012, 15:55
bun bun
la 12.05.2012, 15:55
Mie mi place!!!!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking