Cous cous cu legume

Postat de mihasara in Salate
26 Oct 2015 | 2965 vizualizari
Cous cous cu legume

Ingrediente

  • 250g cous cous
  • 200g ciuperci din conserva
  • 250g legume congelate
  • 1 ceapa
  • sare, piper, ulei
  • putin patrunjel.

Mod de preparare

  1. Punem intr-un vas 2.5l apa, adaugam sare si o punem la fiert.
  2. Intre timp punem intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline si o punem pe foc.
  3. Taiem marunt ceapa si o calim in jur de 3 minute pana ncepe sa devina transparenta.
  4. Adaugam ciupercile taiate marunt si le calim si pe ele 3 minute.
  5. A venit randul legumelor congelate si pe ele le calim 3-4 minute.
  6. Intre timp noi am fiert cuscus-ul conform instructiunilor de pachyet, il strecuram si il adaugam in tigaie.
  7. Amestecam sa nu se prinda de fundul tigaii si lasam sa se prajeasca putin si sa imprumute aroma de la legume. 
  8. Stingem focul si potrivim de sare si piper.
  9. Presaram patrunjel verde.
  10. Se poate servi atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cous cous cu legume

Postat de oanapl

Cous cous cu legume

Cureți legumele, după care le speli și le tai cubulețe. Într-o tigaie încinsă, pui 2 linguri de ulei și adaugi legumele, cimbru, sare si piper și o cană cu apă și lași...

Citeste continuarea

Couscous in sos picant cu legume si miel (metoda din sat arab)

Postat de hanna

Couscous in sos picant cu legume si miel (metoda din sat arab)

Prepararea cuscusului: Intr-un bol incapator se pun 3 cani de cuscus.  Se stropeste cu putina apa si se amesteca cu degetele. Cand incepe sa se inchege, puneti cuscusul intr-o sita pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.10.2015, 11:12
Bun!
la 26.10.2015, 11:32
la 26.10.2015, 11:37
la 26.10.2015, 11:51
la 26.10.2015, 13:44
Papa bun!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking