Ingrediente
- 2 rosii
- 1 ceapa
- 250 g spanac congelat
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri cous-cous
- sare
- o lingura cu ulei
Mod de preparare
Se pun la fiert 2 cani cu apa, iar cand clocoteste se scufunda rosiile(spalate in prealabil) si se lasa 2 minute la fiert. Apoi se scot, se decojesc si se pun la loc la fiert, intregi. Se adauga ceapa curatata si spalata, tot intreaga si spanacul congelat. Eu am avut spanac congelat de mine. Se pune uleiul si sare dupa gust, se acopera cu un capac si se lasa 15-20 de minute sa fiarba.
Se scot apoi legumele, se scoate cotorul rosiilor, se adauga usturoiul crud si se paseaza cu blenderul, iar in zeama fierbinte se pune cous-cousul si se lasa acoperit 5 minute pana se umfla. Se adauga apoi cous-cousul peste spanac si se amesteca.
Este o mancare ideala pentru copii, iar bebelusilor se poate servi de la 9 luni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu spanac si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (0)
|