Ingrediente
- 1 felie somon proaspat(200 g)
- ulei de masline.
- menta.
- lamaie.
- sare.
- capere.
- vin alb.
- piper.
- Cous-cous (100 g).
- supa.
- curry.
Mod de preparare
Cous-cous-ul se pune in supa si o lingurita de curry intr-un castron si se acopera cu supa fierbinte, dupa ce se umfla se scoate din supa amesteca cu o lingura de ulei de masline.
Intr-un vas se amesteca 2 linguri de masline, cu o lingura de vin alb,1 lingura de zeama de lamaie, caperi taiati marunt, menta se amesteca totul bine. Se ia felia de salmon, se curate de oase si se condimenteaza cu sare, piper si sosul de ulei. Se pune o tigaie antiaderenta pe foc, se incalzeste bine se coace pestele pe ambele parti pentru cateva minute.Se rupe in bucatele mici, se amesteca cu cous-cosul, se serveste cald sau chiar si rece.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu somon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|