Crap crocant-picant cu garam marsala

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
21 Apr 2018 | 3285 vizualizari
Crap crocant-picant  cu garam marsala

Mi-a placut mult noul condiment indian achizitionat, asa ca l-am testat pe peste. Am marinat pestele intai in iaurt (pe principiul ca daca merge puiul, merge si pestele). Daca pestele tinut in lapte este mai gustos, trebuie sa functioneze si iaurtul care este si usor acrisor.

Ingrediente

  • 4 bucati mari de crap- 1 kg
  • 1 iaurt mic
  • sare
  • 1 lingura garam marsala
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita turmeric
  • chili pudra rasnit proaspat 
  • faina malai
  • ulei pentru prajit
  • castraveti si rosii pentru servit 

Mod de preparare

  1. Crapul bine spalat se sareaza si se pune 1 ora la marinat cu iaurt, la rece.
  2. Dupa doua ore se unge cu amestecul de garam marsala, ghimbir, chilli pudra, granule de usturoi.
  3. Mai lasati inca o ora la marinat.
  4. Se da pestele prin malai grisat si se prajeste in baie de ulei fierbinte.
  5. Scoateti inele de crap pe un servet de hartie care va absorbi surplusul de ulei.
  6. Serviti crapul crocant -picant cat este cald insotit de salata preferata de cruditati.
  7. Noi am avut salata de castraveti verzi si rosii cherry.
  8. Un pahar  de vin alb demi-sec insoteste cu succes aceasta gustoasa masa cu peste.

        Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Crap crocant-picant cu garam marsala" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plachie de peste

Postat de deyutzky

Plachie de peste

Pestele il spalam, il curatam, apoi il taiem bucati late. Presaram cu sare toate bucatile de peste. Ungem apoi fiecare bucata cu putin ulei, apoi le punem pe o tigaie grill incinsa si le lasam...

Citeste continuarea

Plachie de crap

Postat de Irina

Plachie de crap

Pestele gata filetat l-am asezat in tava si l-am condimentat cu sare si piper. Ceapa am taiat-o pestisor, rosiile cuburi, usturoiul felii, iar ardeii bastonase. In tigaia incinsa am pus...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2018, 21:00
Ce crusta faina i-ai facut!
la 21.04.2018, 21:01
la 21.04.2018, 21:12
Ce bine arata
la 21.04.2018, 21:12
la 21.04.2018, 21:39

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking