Plachie de caras
Postat de Ela68
Curatam pestele de solzi, il spalam foarte bine si-l dam cu sare. Il portionam, apoi il tavalim prin faina si-l prajim, cat sa prinda o crusta subtire. Separat, pregatim sosul: calim...
Citeste continuareaMi-a placut mult noul condiment indian achizitionat, asa ca l-am testat pe peste. Am marinat pestele intai in iaurt (pe principiul ca daca merge puiul, merge si pestele). Daca pestele tinut in lapte este mai gustos, trebuie sa functioneze si iaurtul care este si usor acrisor.
Ingrediente
Mod de preparare
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap crocant-picant cu garam marsala" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|
Postat de Ela68
Curatam pestele de solzi, il spalam foarte bine si-l dam cu sare. Il portionam, apoi il tavalim prin faina si-l prajim, cat sa prinda o crusta subtire. Separat, pregatim sosul: calim...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Bucata de crap se spala si cu ajutorul unui cutit bine ascutit se incresteaza in romburi mici . Intr-un vas se va prepara un amestecdin pasta ardei cu telina , ardei iute...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|