Peste sub plapuma
Postat de Ksenya
Pregatim coca mai intai. Dizolvam drojdia in apa calda, adaugam uleiul, sarea si amestecam totul. Adaugam cate putina faina si amestecam ,pana obtinem un aluat ferm si...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareSe cresteaza pestele din loc in loc, se condimenteaza cu sare si piper, se persara busuiocul si printre crestaturi se adauga cateii de usturoi feliati. Se unge uniform cu suc de rosii si se aduaga in tava, pe langa crap, rondele de ceapa rosie. Se da la cuptor pentru 40 de minute, la 160 de grade. Se serveste cald! Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|
Postat de Ksenya
Pregatim coca mai intai. Dizolvam drojdia in apa calda, adaugam uleiul, sarea si amestecam totul. Adaugam cate putina faina si amestecam ,pana obtinem un aluat ferm si...
Citeste continuareaPostat de Ela68
Curatam pestele de solzi, il spalam foarte bine si-l dam cu sare. Il portionam, apoi il tavalim prin faina si-l prajim, cat sa prinda o crusta subtire. Separat, pregatim sosul: calim...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|