Crap in trei culori

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
24 Aug 2016 | 3142 vizualizari
Crap in trei culori

Crapul "oglinda",acela fara solzi este foarte gustos. Daca este si frumos colorat, cu legume este si mai delicios. Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe  iubescpestele.ro .  

Ingrediente

  • 1/2 crap [ 800 grame ]
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • ulei pentru prajit
  • 50 gr parmezan
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • Pt sos:
  • 1 lingura faina alba
  • 1 lingura unt
  • 200 ml lapte rece

Mod de preparare

  1. Pestele spalat si curatat se portioneaza in trei bucati.
  2. Tamponati pestele de excesul de umiditate cu ajutorul servetelor de hartie .
  3. Dati pestele condimentat cu sare si piper prin faina alba si prajiti in baie de ulei incins .
  4. Se prepara sosul intr-o tigaie  non-aderenta .Se topeste untul si se amesteca cu faina alba , fara a se rumeni . Se aduga laptele rece si se omogenizeaza .
  5. Spalati ardeii si tocati-i cubulete mici .
  6. Se introduce pestele in tigaie cu pielea in jos . Dupa 1-2 minute se intoarce.
  7. Pe o bucata  de peste se pune parmezan razuit , pe celelalte bucati se distribuie ardeiul , rosu si verde.
  8. Reduceti intensitatea focului/ caldurii la minimum .
  9. Se pune un capac peste tigaie  pentru cateva minute ca ardeiul sa se inmoaie putin .
  10. Daca sosul scade prea mult se dilueaza cu lapte .
  11. Pofta buna !!!!          
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in trei culori" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Salata de icre de crap

Postat de mirela0911

Salata de icre de crap

Mai intai se fierbe grisul in cele 4 lg cu apa. Dupa ce s-a ingrosat bine, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine. Intr-un bol se pun icrele si se toarna putin ulei. Se mixeaza usor,...

Citeste continuarea

Crap la cuptor pe pat de cartofi

Postat de katty

Crap la cuptor pe pat de cartofi

Spalam pestele, il scurgem si il presaram cu sare. Il lasam deoparte 10 minute. Curatam cartofii si ii taiem rondele. Intr-o tava punem 1 lingura de ulei si asezam rondelele de cartofi pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.08.2016, 10:26
bun bun
la 24.08.2016, 10:41
bun
la 24.08.2016, 10:59
Bun bun!!!!!!
la 24.08.2016, 11:16
ce bine arata
la 24.08.2016, 11:46
Super!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking