Ingrediente
- 4 bucati crap
- 4-5 cartofi mari
- 4 rosii bine coapte
- usturoi
- sare
- piper
- cimbru
- 2 linguri ulei
Mod de preparare
Spalam pestele, il scurgem si il presaram cu sare. Il lasam deoparte 10 minute.
Curatam cartofii si ii taiem rondele.
Intr-o tava punem 1 lingura de ulei si asezam rondelele de cartofi pe care presaram sare, piper si cimbru. Asezam deasupra bucatile de crap. Tocam rosiile cubulete. Intindem cubuletele de rosii peste peste, punem usturoiul curatat si tocat fin, putina sare si piper.
Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit la foc iute 35-40 de minute.
Scoatem folia, presaram restul de ulei si lasam sa se rumeneasca usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|