Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde

Postat de Constelatialeu in Crap / Caras
27 Apr 2015 | 10583 vizualizari
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde

Am fost la pescuit in Hale la Ploiesti si am agat un crap.......

Ingrediente

  • 1 crap cca 2 kg
  • sare
  • malai
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Mai intai asteptam sa crape crapul,ca era viu si misca. N-a murit pana am ajuns acasa, asa ca am fost nevoita sa fiu kilaroasa si i-am dat una-n capatana.

L-am curatat de solzi, l-am spintecat pe burta si i-am scos maruntaiele, am constatat ca este un EL, avea lapti, buni si aia la prajit.

Apoi l-am spalat, portionat, crestat , sarat si tavalit prin malai.

Am pus tigaia pe foc, am lasat-o sa se incinga, am adaugat ulei si am pus bucatile de peste la prajit.

Cand s-au rumenit pe o parte le-am intors pe partea cealalata. Am servit cu mamaliga si usturoi verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

File de crap salbatic cu rozmarin si fresh de portocale, servit cu legume in unt

Postat de mirela0911

File de crap salbatic cu rozmarin si fresh de portocale, servit cu legume in unt

Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga bine de apa, eventual se sterg cu prosoape absorbante de surplusul de apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tigaie unde se pune...

Citeste continuarea

Caras prajit cu mamaliga si usturoi

Postat de MotanLaOale

Caras prajit cu mamaliga si usturoi

Pestele se curata de solzi, se taie capetele, se scot intestinele si se spala bine bine. Se presara cu sare grunjoasa (absoarbe doar cat are nevoie) si se lasa intr-o strecuratoare o ora. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2015, 20:28
Bun!
la 27.04.2015, 20:28
la 27.04.2015, 20:29
vin la masa!
la 27.04.2015, 20:30
Vin si eu asa face si tricoul meu burta
la 27.04.2015, 20:31
bun bun

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking