Crema de branza picanta

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
28 Ian 2011 | 7459 vizualizari
Crema de branza picanta

Se poate face cu orice fel de branza, reteta originala (pe ungureste liptoi turo) este cu branza de burduf si cas de oaie

Ingrediente

  • 250 g branza dulce de vaca
  • 250 g branza telemea
  • 2 Cepe rosii
  • 2 Linguri smantana
  • 100 g Unt
  • 1 Lingurita boia dulce
  • 1 Lingurita boia iute
  • 1 Lingurita chimen macinat
  • 1/2 lingurita piper

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca in robot.

Peste ceapa se pun toaate celalalte ingrediente si se mixeaza pana devine o pasta cremoasa.

Dupa ce este gata se tine cel putin 1 ora in frigider. Eu nu am avut rabdare si a fost cam moale.

Se poate servi pe paine prajita cu rosii.

Se pot umple rosii si ardei si servi asa sau taiate rondele

Se pot face suluri cu bacon si sunca cu branza la mijloc

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza picanta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Festin cu Delikat (Pui intreg la cuptor cu rosii, cartofi si lipii cu crema picanta de branza Feta)

Postat de Satisfyyourcravings

Festin cu Delikat (Pui intreg la cuptor cu rosii, cartofi si lipii cu crema picanta de branza Feta)

Pentru marinada, se amesteca uleiul cu sucul de lamaie, usturoiul, condimentele pentru gratar si cele pentru chiftele, chilliul, sare, piper, frunzele de cimbru, paprika, vinul si berea. ...

Citeste continuarea

Daca intr-o zi gyros-ul s-ar intalni cu shaorma :))

Postat de AlexTeacher

Daca intr-o zi gyros-ul s-ar intalni cu shaorma :))

Dizolvati drojdia uscata in 250 ml apa calduta; Incorporati-o cu 140 g de faina pentru inceput; Amestecati-le bi ne si lasati-le cca 30 min;...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2011, 00:57
primaaaaa....
la 29.01.2011, 01:12
a adouaaa
la 29.01.2011, 01:58
a 3-a
la 29.01.2011, 08:05
si eu ultima, pap ce a m-ai ramas
la 29.01.2011, 08:05
valei da ce harnicie domnule

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking