Ingrediente
- 3 crenvursti
- 1 litru de apa
- 2-3 linguri de otet
- 2 linguri boabe de mustar (se poate pune si mustar din borcanel)
- 2 foi de dafin
- 1 lingurita tarhon maruntit
Mod de preparare
Reteta am gasit-o la prietenii nostri de la CevaBun.ro, un blog culinar foarte, foarte misto. Si, am testat-o, preparind mai intii crenvursti normali, fierti in apa, apoi altii fierti in mirodenii (vezi ingrediente). Diferenta este cu multe +++ in favoarea ultimilor.
Deci: punem apa la fiert, iar cind da in clocot adaugati otetul, boabele de mustar, foile de dafin, tarhonul si piperul. Lasati sa mai fiarba vreo 2 minute si apoi adaugati crenvurstii, care vor fierbe in apa cu mirodenii inca vreo 3 minute.
La o serie am adaugat si 2 bucati de ardei iute si au iesit usor picanti.
Merita sa incercati!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti fierti "Ceva bun"" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (35)
|