Crenvursti in aluat- Spicy corn dogs

Postat de Anett in Mancaruri cu carne
13 Oct 2015 | 2879 vizualizari
Crenvursti in aluat- Spicy corn dogs

In general sunt servite pe un bati, dar eu n-am avut si nu mai puteam sa astept.... :)))

Ingrediente

  • 200 g porumb dulce conserva
  • 2 ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ou
  • 350 ml lapte
  • 6 crenvursti mari
  • 150 g malai
  • 150 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Intr-un vas amestecam bine faina, malaiul, praful de copt si sarea, apoi adaugam oule. Treptat incorporam si laptele.

Cu ajutorul unui blender maruntim ceapa, conserva de porumb dulce si ardeiul. Apoi adaugam acesta compozitie in aluatul cu lapte si omogenizam bine.

Crenvurstii presarim cu faina apoi trecem prin aluat si le asezam in ulei incins pe foc mediu. Se intorc pe ambele partile pana devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in aluat- Spicy corn dogs" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chifle umplute cu pui

Postat de Meea

Chifle umplute cu pui

     Amestecam oul, drojdia, sarea, apa si zaharul. Punem acest amestec peste faina si adaugam untul taiat cubulete. Se framanta un aluat pana cand devine elastic si lipicios (se...

Citeste continuarea

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Postat de Bucataras

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă: Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.10.2015, 16:35
Buni
la 13.10.2015, 16:41
la 13.10.2015, 16:45
la 13.10.2015, 17:01
Ingenioasa idee !!!
la 13.10.2015, 17:42
asa este Ingenioasa idee

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking