4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ador crevetii ..si reteta asta mi-a placut foarte mult :)
Ingrediente
Mod de preparareCrevetii se curata si se lasa numai codita. Se spala si se lasa la scurs. Intr-un castron punem faina ,praf de copt si apa minerala.N-am pus cantitate la apa dar merge cam 1 pahar. Amestecam,trebuie sa obtinem ceva asemanator cu aluat pentru clatite. Punem destul ulei intr-o tigaie mai adanca. Luam de codita cate un crevet si-l trecem prin aluatul nostru.Dupa care il punem la prajit in ulei incins. Procedam asa cu toti crevetii. Ii scoatem si-i punem pe hartie de bucatarie ca sa se absoarba uleiul. Se servesc calzi cu salata ,lamaie sau diferite sosuri :) Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de lilik
Curatam crevetii indepartand capul si crusta in care sunt imbracat i(lasati doar codita daca vreti) ,apoi cu un cutit facem o mica incizie in partea superioara si inlaturam intestinul,dupa care ii...
Citeste continuareaPostat de cristeena20
- aluatul foietat se decupeaza in forme rotunde pentru a forma bucheurile sau se pot forma triunghiuri pe care le desfacem apoi cand sunt coapte in 3 straturi pe car ele umplem. De asemenea se pot...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|