Crispy strips la cuptor

Postat de stefy_a in Pui
31 Mai 2016 | 16015 vizualizari
Crispy strips la cuptor

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • o canita fulgi de porumb
  • 50 g faina
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • sare, piper si condimentele voastre preferate: eu am folosit doar boia de ardei dulce pe langa sare si piper

Mod de preparare

- fulgii de porumb se pun intr-o punga si se maruntesc partial- eu i-am maruntit putin, cu ajutorul ciocanului de snitele

- intr-un bol se bat ouale cu laptele si condimentele, sarea si piperul

- separat faina se pune pe o farfurie intinsa

- pieptul de pui se taie fasii, se trece prin faina, apoi prin ou si in final prin fulgii de porumb maruntiti

- fasiile de piept de pui, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, care a fost unsa in prealabil cu ulei, pentru a nu se lipi carnea de ea

- tava cu pieptul de pui, se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade, si se tin circa 20-25 de minute

- se pot servi cu salata, sosuri sau cartofi aromati la cuptor, asa ca in cazul nostru

Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy strips la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Shaorma la farfurie

Postat de MotanLaOale

Shaorma la farfurie

Pieptul de pui se taie bucati si se presara cu sare, piper si condimente pentru gratar. Se pun pe gratar si se prajesc pe ambele parti. Dupa ce sunt facute, se taie in bucati mai mici....

Citeste continuarea

Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

Postat de AlexTeacher

Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

Intr-un castron incapator, pune morcovul ras, ardeii, carnea de porc si usturoiul, rondelele de masline, ciupercile, cascavalul si patrunjelul, si asezoneaza cu boia, cimbru uscat, sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2016, 11:50
Buniiii! Mi-ai facut pofta
la 31.05.2016, 13:19
Foarte, foarte bune!
la 03.06.2016, 08:39

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking