Crochete de cartofi cu sunca si ciuperci

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
15 Sep 2010 | 17868 vizualizari
Crochete de  cartofi cu sunca si ciuperci

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • sunca +salam 150g
  • 1 cutie ciuperci
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 4 catei de usturoi
  • 100 cascaval ras
  • Prajit:
  • 2 oua
  • sare
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Cartofii se fierb in apa cu sare dupa care se zdrobesc.

Ciupercile se scurg din conserva  se taie marunt sau se toaca.

Sunca cu salamul se prajesc putin dupa care se toaca sau se taie marunt.

Se amesteca bine cartofii zdrobiti cu ciupercile si sunca, se condimenteaza, se pune cascaval,usturoi ,ou crud si patrunjel verde.

Se framanta bine toate dupa care se formeaza cu mana uda bastonase sau se da forma dorita, se dau la congelator pentru -1-2 ore .

Se scot din congeletor se dau prin faina amestecata cu sare si ou batut, dupa care prin pesmet si apoi se prajesc in ulei incins bine.

Se pot servi atata calde cat si reci

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de cartofi cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu ciuperci

Postat de Dya

Tarta cu ciuperci

Incepem prin a pregati aluatul:   Intr-un bol micut adaugam zaharul si drojdia; le pasam cu ajutorul unei lingurite pana ce compozitia devine lichida; pastram bolul intr-un loc caldut,...

Citeste continuarea

Inimioare cu branza,seminte si nuca

Postat de Valclaudia

Inimioare cu branza,seminte si nuca

Untul (sau margarina) trebuie sa fie la temperatura camerei. Amestecam untul (margarina) cu branza (daca e mai tare o dam intai pe razatoare; la mine n-a fost cazul pentru ca s-a zdrobit usor...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2010, 09:11
incerc sa revin cu poze,a fost o problema cu calculatoru
la 15.09.2010, 10:40
pai sa revii pt k arata foarte bine dupa toate ingredientele
la 15.09.2010, 10:44
gata iubita am rezolvat
la 15.09.2010, 10:44
sa nu radeti de pozele mele 3 si 4
la 15.09.2010, 11:27
vreau!vreau!vreau!

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking