Crochete de peste cu legume

Postat de Oana in Salau
23 Sep 2009 | 12260 vizualizari
Crochete de peste cu legume

Sunt delicioase si pe placul baietilor mei!

Ingrediente

  • 500 g peste dezosat (salau)
  • un morcov mic
  • o ceapa mica
  • un cartof mic
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri cu pesmet
  • un ou
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • Plus:
  • 3 linguri cu pesmet
  • o lingurita boia dulce
  • o lingurita marar uscat

Mod de preparare

Pestele se spala si se pune la fiert, cam 3 minute dupa ce incepe sa clocoteasca. Se clateste apoi bine de spuma si se lasa la racit. Se alege carnea de pe oase, apoi se amesteca cu morcovul, cartoful, ceapa si usturoiul date pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper si marar uscat. Se adauga oul si pesmetul si se omogenizeaza bine. Cu mana umeda se formeaza crochetele si se tavalesc prin pesmet amestecat cu boia si marar uscat. Se prajesc in ulei incins, apoi se scot pe un servet absorbant.

Se pot servi cu salata verde sau cu un sos tzatziki. Noi am mancat cu piure :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de peste cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Risotto cu legume si crochete de peste

Postat de privatelaura

Risotto cu legume si crochete de peste

Se curata ceapa si morcovul si se spala. Ceapa se taie cubulete, morcovul se rade. Intr-o tigaie, se pune la incins uleiul si se rumenesc ceapa si morcovul. Orezul se spala si se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2009, 21:35
suuuuuuuuuper vai ce pofta mi s-a facut si mie imi plac crochetele astea!
foarteeee fain ti-au iesit, cred ca s-au mancat urgent!
la 23.09.2009, 21:45
Multumesc, Rivka! Daaa, au fost atractia serii! au fost delicioase! Cel mai bine e sa aveti fileuri de peste, pentru ca mie mi-au cam iesit ochii alegand oasele...nu erau multe, dar au fost pestii mici si intregi
la 23.09.2009, 21:46
cartoful l-ai pus crud in compozitie sau l-ai fiert inainte, cred ca l-ai fiert nu?
la 23.09.2009, 21:47
da , si eu fac foarte des chiftele de peste, sunt si un fel de amintiri din copilarie mama facea des cand eram copii, dar mie imi plac mult mai ales ca din fileurile astea congelate gen pangasius, etc, nu prea ai ce face altceva ca nu prea e peste de nici o treaba , nu are gust ...dar chiftele e buuuun.
la 23.09.2009, 22:20
Legumele le-am pus crude, doar date prin razatoare.

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking