Fish fingers - crochete de peste

Postat de diana_k in Peste
7 Feb 2010 | 9172 vizualizari
Fish fingers - crochete de peste

Ingrediente

  •  2 fileuri pe peste , eu am avut pangasius
  • 150ml apa minerala
  • 4-5 linguri de faina
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce,
  • optional verdeata marar, patrunjel
  • 5 linguri de pesmet
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Intr-un castron faceti un amestec din: apa, faina, sare , piper, boia, verdeata .

Fileul se taie pe latime in fasii de 1 cm. Il dam prin compozitia cu faina, apoi prin pesmet .Il puneti la prajit in ulei incins, dupa 2-3 minute il intoarceti si il mai lasati 2-3 minute.

Pe o farfurie pregatiti un servetel de hartie, puneti pestele pe el si lasati-l pt a absoarbi toata grasimea.

Langa peste merge foarte bine un sos de usturoi pe care il puteti face asa: 4 catei de usturoi se curata si se stivesc, se freaca cu un praf de sare, se amesteca cu un paharut de iaurt simplu sau smantana, sare piper, optional boia dulce .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fish fingers - crochete de peste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

Postat de Bucataras

Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

Taie fileul de salau batonete de 2 degete latime si stropeste-le cu fresh-ul de lamaie. Intr-un blender pune covrigeii si parmezanul si macina bine. Ideea de baza este sa nu-i faci...

Citeste continuarea

Fish fingers cu wedges

Postat de AlexJ

Fish fingers cu wedges

Încălziţi cuptorul (eu l-am setat pe ventilator) la 180C .  Se toarnă ouăle bătute într-un bol şi pesmetul pe o farfurie. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2010, 16:18
minunate !
la 08.02.2010, 08:27
interesant... ai amestecat apa cu faina si n-ai folosit oua... vad ca ies crocantele asa... o sa fac si eu, facem economie la oua
la 08.02.2010, 12:15
la 29.09.2011, 08:26
foarte buuuune
la 29.09.2011, 08:32
Foarte bun.

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking