Ingrediente
- 500 gr carne de pui fiarta(eu am avut pulpe)
- 3 cartofi (doar 2 daca sunt mari)
- 2 oua
- 3 linguri cu parmezan ras
- cascaval
- pesmet
- faina
- sare,piper
Mod de preparare
Fierbem cartofii cu tot cu coaja,apoi ii curatam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Carnea de pui o tocam marunt si o punem intr-un vas cu cartofii rasi,parmezanul ras,2 galbenusuri si sare si piper dupa gust.
Amestecam totul si lasam la rece 10-15 minute.
Intre timp pregatim intr-o farfurie faina,in alta pesmet,iar intr-un castronel batem albusurile cu putina sare.Cascavalul il taiem fasiute.
Luam din compozitie cu mana,aplatizam,punem in mijloc o fasie de cascaval,inchidem crocheta bine,apoi o trecem prin faina,dup'aia prin albus si la sfarsit prin pesmet.
Procedam astfel pana terminam compozitia,apoi prajim crochetele in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile,dupa care le scoatem pe un prosop de hartie.
Le servim cu mare pofta!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pui si cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|