Croque Mademoiselle Vegetarian

Postat de Satisfyyourcravings in Sandvisuri
29 Noi 2012 | 3196 vizualizari
Croque Mademoiselle Vegetarian

Din aceeași familie cu Croque Madame și Croque Monsieur, vă prezint astăzi Croque Mademoiselle cu dovlecel la grătar și muuultă brânză.

Ingrediente

  • 1/2 dovlecel tăiat longitudinal în felii subțiri
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1/2 linguriță unt la temperatura camerei
  • 1 linguriță ierburi de Provence
  • 2 felii pâine cu unt
  • 6 linguri brânză Gruyere rasă

Mod de preparare

Feliile de dovlecel se stropesc cu ulei, se asezonează și se acoperă cu ierburile de Provence.   Se gătesc la grill 4 minute pe fiecare parte.

Se unge o parte a fiecărei felii de pâine cu unt. Pe partea fără unt a uneia dintre ele se așează 2 linguri de brânză, deasupra se asează feliile de dovlecel, apoi 2 linguri de brânză și felia de pâine rămasă cu partea cu unt în exterior.

Se prăjește Croque Modemoiselle într-o tigaie, la foc mediu pentru 3-4 minute pe fiecare parte. 

Se asează Croque într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se așează deasupra brânza rămasă. Se gătește pe raftul superior al cuptorului până când se topește brânza, aproximativ 5 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Croque Mademoiselle Vegetarian" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker

Postat de merisor67

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker

Pentru aluat, cernem 500 g făină într-un vas și facem o adâncitură la mijloc. Nu trebuie să punem de la început toată cantitatea de făină pe care o citim intr-o...

Citeste continuarea

Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola

Postat de Bucataras

Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola

Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola: Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2012, 15:05
la 29.11.2012, 15:27
la 29.11.2012, 15:32
foarte gustos!
la 29.11.2012, 15:51
la 29.11.2012, 17:51
Super super buna

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking