Crêpe au ton et harrisa / clatite cu ton si harrisa

Postat de aishaflory in Ton
17 Mai 2014 | 3513 vizualizari
Crêpe au ton et harrisa / clatite cu ton si harrisa

Desi am fost obisnuita cu clatite dulci, din momentul în care am descoperit aceste clatite au devenit preferatele mele.

Ingrediente

  • 1 Ou
  • Faina
  • Lapte
  • Sare
  • Mozzarela / cașcaval
  • Harrisa(pasta de ardei iute)
  • Ton

Mod de preparare

In functie de cate clatite vreti sa faceti schimbati cant de lapte si faina.Trebuie sa obtineti un material putin mai gros decat cel pt clatitele dulci

Batem oul cu putina sare folosind un tel, adaugam faina si dupa aceea laptele.

Ungem o tigaie cu putin unt si punem un polonic din materialul pt clatite, dupa ce o intoarceti pe cealalta parte dati focul foarte incet ca sa aveti timp sa o preparati si sa nu se arda.

Ungem clatita cu putina harrisa, peste ea punem cascavalul sau mozzarela si tonul scurs de ulei si sfarmat.

Luam o margine a clatitei si o tragem peste ton, apoi tragem si cealalta (asa cum puteti vedea in imagine),dupa care intoarcem si capetele.

Lasati clatita pe parte aia pana se roseste putin apoi o intoarceti si pe partea cealalta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crêpe au ton et harrisa / clatite cu ton si harrisa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ton la gratar cu legume si spanac in aburi

Postat de Sylvia

Ton la gratar cu legume si spanac in aburi

Preparea este simpla, tonul se decupeaza in bucati de 50-60 grame si se asezoneaza cu sare de mare si piper alb, il pensulam cu putin ulei de masline si este gata pentru prajit. Fiind un peste...

Citeste continuarea

Tarta cu ton, ciuperci si sparanghel

Postat de rocsi_1612

Tarta cu ton, ciuperci si sparanghel

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece taiat cubulete, smantana si sarea. Faina o adaugam treptat, timp in care framantam cu mana. Amestecam pana untul este bine incorporat si obtinem o bila de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2014, 10:52
la 18.05.2014, 13:00
la 18.05.2014, 15:37
biig like!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking