Rulouri din clatite, umplute cu somon afumat si ton

Postat de mamaieelena in Peste
25 Mar 2012 | 7419 vizualizari
Rulouri din clatite, umplute cu somon afumat si ton

Ingrediente

  • pentru clatite;
  • 2 oua
  • 100g faina
  • 250ml(aproximativ)lapte
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • umplutura:
  • 200g somon afumat
  • 1 conserva de ton in apa
  • 150g branza dulce
  • cateva fire de marar tocat
  • 1 lingurita de ceapa tocata(foile verzi)
  • sare

Mod de preparare

Mai intai se pregatesc clatitele;intr-un bol se pun ouale,sare,si faina si se amesteca bine si cu putin lapte pana se desfac cocoloasele ajutandu-ne de un tell se continua cu lapte pana se obtine aluatul de clatite si sa nu uitam si uleiul.Coacem clatitele intr-o tigaie ma mare ca dimensiune si le lasam sa se raceasca.Intre timp pregatim branza tocand mai intai mararul si ceapa le punem peste branza si amestecam bine adaugand si un praf de sare.Tonul il scurgem bine de apa punand in sita stropind cu o lingurita de zeama de lamaie.Clatitele reci pe ele intindem un strat nu prea gros de branza trei sferturi din suprafata si peste el punem felii de somon si dupa aceea rasucim sul clatita punand-o in folie de aluminiu strans,se da la frigider pentru cateva ore sau pe a doua zi.La fel se face si cu pestele ton.Se taie felii si se pun pe platou cu frunze de salata verde.Pofta buna, 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din clatite, umplute cu somon afumat si ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou cu sparanghel si lamai

Postat de panacris

Macrou cu sparanghel si lamai

În vasul slow cooker-ului Crock-Pot , se pune ulei, se setează la funcția High și se lasă la încins cca. 20 de minute.  Între timp ne ocupăm de ingredientul...

Citeste continuarea

Macrou cu lamaie

Postat de caroline

Macrou cu lamaie

Incepem prin a curata pestele. Taiem capul, coada si il curatam de mate. Il taiem apoi in doua pe lungime si il spalam sub un jet de apa rece.  Intr-un bol amestecam 100 ml ulei de masline...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.03.2012, 21:07
F bun !
la 25.03.2012, 21:07
Da' ce-mi plac!
la 25.03.2012, 21:12
place
la 25.03.2012, 21:26
la 25.03.2012, 21:38

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking