Cuib de carnati cu pilaf

Postat de gratarel in Mancaruri cu carne
28 Feb 2014 | 2895 vizualizari
Cuib de carnati cu pilaf

Ingrediente

  • 1,5kg.carnati de casa afumati
  • 4 oua
  • 3/4 de cana cu orez
  • 3 linguri cu bulion concentrat
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe potrivite
  • 2 frunze dafin
  • O rosie
  • 4 linguri cu ulei
  • Sare,piper
  • Muraturi

Mod de preparare

Punem orezul la fiert intr-o ctatita.Intre timp spalam legumele si (ceapa taiata fideluta,morcovul dat pe razatoare,rosia taiata cubulete) le punem intr-o tigaie cu ulei incins.Cand s-au calit,adaugam bulionul si amestecam totul 3-4 min.Stingem treptat cu 2 cani cu apa pt.a avea mai mult sos.

Taiem carnatul cam la 30 cm.lungime si il prajim,dupa care facem 4 ochiuri.Cand otezul e aproape fiert si apa a scazut,turnam sosul de bulion,sarea,piperul,frunzele de dafin si amestecam pana orezul e fiert.

In farfurii asezam carnatul ca un cerc ,in mijlocul lui punem pilaful iar peste el,in mijloc ochiul.

Facem astfel 4 portii care se pot servi cu muraturi,alaturi de paine sau mamaliguta aburinda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de carnati cu pilaf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Varza dulce a la Cluj

Postat de cristeena20

Varza  dulce a la Cluj

- Varza o taiem nu foarte marunta si o saram putin. Dupa cca 10 minute o stoarcem de apa lasata si o punem intr-o cratita la calit cu ulei de masline. Amestecam si adaugam cimbru proaspat si piper...

Citeste continuarea

Varza calita cu carne tocata

Postat de caroline

Varza calita cu carne tocata

Mai intai curatam varza de foile externe si o tocam cu ajutorul robotului. O punem intr-un castron mare si o frecam bine cu sare.  Punem o tigaie incapatoare cu 100 ml ulei. Cand acesta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2014, 13:53
Tare-mi face cu ochiul orezul,nici carnatii nu sunt de aruncat!
la 28.02.2014, 16:10
la 28.02.2014, 21:33
Bun!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking