Cuib din carne pe foi de placinta

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
17 Feb 2014 | 3108 vizualizari
Cuib din carne pe foi de placinta

Am avut niste resturi de foi de placinta si am facut aceste cuiburi dupa reteta de pe ambalajul foilor si sa stiti ca e gustoasa

Ingrediente

  • 4 foi de placinta
  • 250  carne tocata de curcan
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita cumin(chimion macinat)
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 100 g cascaval ras
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Punem cartofii la fiert curatati,spalati si taiati,iar dupa ce au fiert,facem un piure dupa cum stie toata lumea dar putin mai tare decat normal

Intr-o tigaie cu ulei incins,calim carnea impreuna cu ceapa taiata foarte marunt,adaugam cuminul,nucsoara si lasam sa se inabuseasca iar dupa ce carnea s-a albit dam vasul deoparte si condimentam dupa gust cu sare si piper

Luam cate o foaie de placinta,o ungem pe jumatate cu unt topit,indoim cu partea ne unsa,apoi procedam la fel pana ajungem la un patrat de 10x10 sau mai mic;punem foile in tava cu hartie de copt,peste foi piure,in el facem o gaura sa semene cu un cuib de pasare,in el punem carne,deasupra cascaval ras si lasam la cuptor 20min

Se servesc calde ca un aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib din carne pe foi de placinta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada de cascaval

Postat de andaoana

Rulada de cascaval

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic . Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil....

Citeste continuarea

Saratele cu parmezan si chimen

Postat de xana

Saratele cu parmezan si chimen

Parmezanul se da prin razatoarea cu ochiuri mici sau la robot, sa fie cat mai marunt apoi se adauga peste faina, impreuna cu oul, margarina moale, praful de sare, chimen dupa gust si amoniacul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2014, 11:08
ce super sunt!
la 17.02.2014, 11:10
bun bun
la 17.02.2014, 11:51
la 17.02.2014, 12:01
la 17.02.2014, 12:11
Buna idee

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking