Ingrediente
- Ingrediente Cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic, reteta rapida si aromata pentru o cina perfecta:
- 4-5 pulpe de pui dezosate si fara piele
- 20 ml ulei de floarea soarelui
- sare si piper
- 4-5 linguri Sos de soia
- Praf de chilli dupa gust
- 1 ardei rosu
- 2 ardei galbeni
- 1 ceapa rosie
- 2 fire de ceapa verde
- Susan
- 1 lingurita zahar brun
- 3 catei de usturoi
- 1 cm de ghimbir
Mod de preparare
Cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic, reteta rapida si aromata pentru o cina perfecta:
Taiem pulpele de pui in cubulete potrivite ca marime, dupa care punem intr-o tigaie in care am pus la incins cateva linguri cu ulei de masline. Adaugam putina sare si piper si rumenim bucatile de pui pe toate partile. Cand carnea este gata se scoate intr-un bol.
Intre timp pregatim legumele. Le curatam si le taiem bucati mai mari, dupa care le punem in tigaia in care am prajit puiul. Cand legumele incep sa se inmoaie, adaugam sosul de soia, zaharul brun si praful de chilli. Punem si carnea de pui prajita, mai lasam pe foc cca 1 minut, cat puiul sa-si traga toate aromele. Stingem focul si punem susan si cozile de ceapa verde tocate deasupra.
Pofta buna!
O reteta extrem de usoara si gustoasa este si Piept de pui asiatic sau Pui in aluat chinezesc
Va recomandam sa incercati si reteta Pui asiatic cu portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic, reteta rapida si aromata pentru o cina perfecta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|