Ingrediente
- Jumatate de piept de pui
- sare
- piper
- praf de chilly
- Ulei pentru prajit
- susan
ALUAT
- 2 linguri faina
- 1 lingura amidon
- un praf de sare
- 1 ligurita praf de copt
- 1 ou
- 1 lingura ulei de masline
- 50-100 ml apa
SOS:
- 2 linguri sos de soia dark
- 1 lingura miere
- 1lingura zahar
- 1 lingura ketchup
- 1 lingura otet
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala se taie cubulete si se condimenteaza cu sare, piper si praf de chilly.
Aluatul
Se pune faina, amidonul, praful de copt , sarea si oul , se amesteca putin , iar apoi se pune uleiul.
Se pune apa pana obtinem un aluat mai tare ca si la clatite.
Se da puiul prin aluat si se pune la prajit in ulei incins.
Se scoate si se pune pe farfurie cu servet .
intr-o tigatie se pune , sosul de soia, zaharul, mierea, ketchup-ul si otetul si se pun pe foc , la foc mic , pana se topeste zaharul.
Se adauga carnea se amesteca bine si se scoate pe farfurie.
Se presara susan.
POFTA BUNA!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in aluat chinezesc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|