Pui in aluat chinezesc

Postat de Dea_Dea in Pui
18 Iul 2013 | 16635 vizualizari
Pui in aluat chinezesc

Pentru ca tot isi comanda fiica mea de fiecare data , cand mergeam la restaurantul chinezesc , am zis sa incerc sa fac si eu !! A avut succes , le-a placut!

Ingrediente

  • Jumatate de piept de pui
  • sare
  • piper
  • praf de chilly
  • Ulei pentru prajit
  • susan

ALUAT

  • 2 linguri faina
  • 1 lingura amidon
  • un praf de sare
  • 1 ligurita praf de copt
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei de masline
  • 50-100 ml apa

SOS:

  • 2 linguri sos de soia dark
  • 1 lingura miere
  • 1lingura zahar
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala se taie cubulete si se condimenteaza cu sare, piper si praf de chilly.

Aluatul

Se pune faina, amidonul, praful de copt , sarea si oul , se amesteca putin , iar apoi se pune uleiul.

Se pune apa pana obtinem un aluat mai tare ca si la clatite.

Se da puiul prin aluat si se pune la prajit in ulei incins.

Se scoate si se pune pe farfurie cu servet .

intr-o tigatie se pune , sosul de soia, zaharul, mierea, ketchup-ul si otetul si se pun pe foc , la foc mic , pana se topeste zaharul.

Se adauga carnea se amesteca bine si se scoate pe farfurie.

Se presara susan.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in aluat chinezesc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita din pipote, ficatei de pui si ardei copt

Postat de oanapl

Tocanita din pipote, ficatei de pui si ardei copt

Speli pipotele și ficățeii de pui, le tai în bucăți mai mici și le pui la fiert în apă cu sare (eu le-am pus în vase diferite). Le lași să fiarbă pe jumătate. Scurgi...

Citeste continuarea

Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde

Postat de gurita_ta2005

Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde

Pulpele de pui se condimenteaza si se pun intr-o tigaie in ulei la prajit. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti se scot pe o farfurie. Intr-o oala pune ceapa verde taiata, morcovul rondele, ulei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.07.2013, 19:55
Interesant!
la 18.07.2013, 19:58
la 18.07.2013, 20:29
O fi în aluat chinezesc, dar eu tot româneşte îl mănânc. ;-bd
la 18.07.2013, 20:36
Daria multumesc
la 18.07.2013, 20:37
Padre cel mai corect

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking